Nyt fra bestyrelsen 2023

Se link forneden for de tidligere års nyt fra bestyrelsen

Siden sidst opdateret: 07-01-2024 11:42


Indholdsfortegnelse:

Referater bestyrelsesmøder


10/7-2023 Hunde med fører søges til stand på Game Fair

Vi søger førere med hunde til at stå på game fair fra 18 til 20 august. Gerne hvalpe. 2 hunde om dagen.

Der er Herluf lørdag så mangler 1 fører med hund.

Anette Holm kommer søndag så mangler 1 fører med hund.

Kontakt
Gitte Schmidt Pedersen


29/6-2023 Årbogen

Kære modtager af Årbogen i Korthaarklubben


Som i alle nok ved, er klubben fortiden i en uholdbar økonomisk situation. I bestyrelsen har vi været ved at se på muligheder for at kunne ændre denne udvikling.
Vi har ændret udgifter på flere forskellige områder så som honorering af bestyrelsen (telefon osv.), fysiske møder, tilskud til spisning til arrangementer som hovedprøven, ikke flere gratis Årbøger, samt afholde generalforsamling på en anden måde, end de forgårdene år. Mange bække små, bliver også til en å.

Selvfølgelig ved vi godt at det er antal af medlemmer samt aktiviteter i klubben der giver det store ryk i kassen, men vi er nødsaget til at tage denne situation vi er i nu alvorlig og derfor gøre noget.

En af de tunge poster i klubbens økonomi er klubbens Årbog. Årbogen har indtil nu kørt med støtte fra klubben, til at dække udgifterne fra 250 kr. til 427,12 kr. som den reelt kostede i 2022.

Derfor har vi i bestyrelsen valgt at Årbogen fra i år bliver brugerbetalt.
For at få en fornemmelse af hvor mange der gerne forsat vil gøre brug af Årbogen ønsker vi at få en tilbagemelding samt tilmelding til den nye Årbog.
Som udgangspunkt skal der gerne være en tilslutning på mindst 90 stk. Med et estimat på ca. 450 kr. Pr bog.

Samtidig vil vi forsøge at søge sponsorer som vil kunne være med til at reducere prisen på bogen. Vi hører meget gerne hvis nogle har en forbindelse til nogen der gerne vil vise sig frem i Årbogen, med sin virksomhed eller sine produkter samt kennel.


På vegne af Korthaarklubbens bestyrelse
Jakob Røjkjær, kasserer

 


27/4-2023 Vigtig information vedr. apporteringsprøver!

Da det ikke har været muligt at videreføre samarbejdet med DJ om apporteringsprøverne, har SJD besluttet at videreføre disse prøver i eget regi.

SJD beklager, at det ikke er lykkedes organisationerne at etablere et samarbejde på dette område, men håber det vil lykkes engang i fremtiden.

Til dette formål har SJD således oprettet SJDs udvidede apporteringsprøve (SUA) til afløsning af den tidligere JUA prøve. Den almindelige apporteringsprøve fortsætter uændret.

Se FMR gældende fra 1. april 2023 på SJDs hjemmeside

Dette betyder:

kr. 225 for den almindelige apporteringsprøve

kr. 300 for den udvidede apporteringsprøve jfr. gældende gebyrer & takster i SJD

Vi vil opfordre alle specialklubber til at lægge nærværende op på deres hjemmeside så hurtigt som muligt, så vi får kommunikeret denne nye ordning for apporteringsprøverne i SJD ud til medlemmerne nu!

Er der spørgsmål, så ring til din specialklub eller SJDs prøvesekretær Ingelise Rasmussen på 4093 2898.

27. april 2023

Flemming Thune-Stephensen
Formand for SJD

Se informationsskrivelsen fra SJD her


08/04-2023 SUA - SJD's Udvidede Apporteringsprøve

I december 2022, meldte DJ afbud til et møde imellem SJD,DJ og DKK, hvor vi skulle have det formelle på plads omkring prøverne så DJ kunne afholde SJD ́s apporteringsprøve og SJD kunne afholde DJ. Udv. Apporteringsprøve. Mødet var arrangeret af DKK, men DJ meldte fra og vi har ikke hørt fra dem siden.

Da vi nu ikke har mulighed for at følge og har indflydelse på regelændringer i DJ ́s prøver er det blevet besluttet i SJD, at der skulle oprettes en SJD udv. Apporteringsprøven. Prøven er en 99 % kopi af den udv. Apporterings prøve, som vi tidligere har gået til. Det er bevist ikke at ændre på prøven, da det vil skabe mere forvirring for deltagerne.

Det er ligeledes blevet besluttet at det kun er SJD. Udv. Apporteringsprøve sammen med VSA er adgangsgivende til vinderklasse og brugsklasse. Det vil sige at DJ ́s prøver ikke længere er adgangsgivende.

SJD ́s udv. Apporteringsprøve er godkendt i DKK. Prøven bliver mulig at lægge op på hundeweb i løbet af ugen efter påske.

Vi har nu brug for områdernes hjælp til få annonceret og afholdt prøver over hele landet. Vi vil gerne at vi kan få en hurtig tilbagemelding fra jeres side, da det er vigtigt at vi står klar med prøverne, når vi offentliggør ændringer i FMR i næste uge. Tænk endelig ud af boksen så vi i fællesskab med de andre klubber i SJD kan få arrangeret prøver rundt i hele landet.

Kontakt Ellen eller Birte for at oprette prøven på hundeweb.

PS: DRK har allerede en prøve i Nordsjælland den. 30.07.2023. ( står som DJ prøve men bliver ændret så snart SJD ́s prøve er tilgængelig på hunde web. )


31/3-2023 Mesterskabsprøven

De af vore medlemmer der bliver udtaget til Mesterskabsprøven skal være opmærksomme på, at der i år ikke bliver betalt prøvegebyr fra klubben pga. besparelser.

Hvor mange der bliver udtaget vides ikke før alle vinderklasser er afviklet.
Programmet offentliggøres på Hundeweb og SJD’s hjemmeside www.sjid.dk og selvfølgelig vores egen hjemmeside.

Bestyrelsen



Mesterskabsprøven for kontinentale i Sønderjylland  (uden Cacit) afholdes den 6. april 2023.

Prøven er en lukket prøve, hvortil hundene kvalificerer sig fra specialklubbernes og SJD’s forårsvinderprøver.

Mødested: Rejsby 17, 6261 Bredebro
Mødetid: Kl. 09.00
Prøveleder Tonny Lønne tlf. 2425 3944
Dommere: ordf. Niels Erik Kromann, Michael Skov Pedersen og Jes Laulund
Reserve dommer Anette Laursen

Der vil være kaffe på kanden til alle en halv time før prøvestart. Der kan tilkøbes middagsmad og kaffebord på dagen til en samlet pris á 125 kr. pr. person.


15/2-2023 Forslag til generalforsamlingen fra bestyrelsen

Ang. sagen med Carl Kristian Thomsen

 

Der har kørt en sag i retten mod Korthaarklubbens tidligere formand Per K.

Denne sag har retten afgjort.  Og det har medført at CKT tabte sagen og ikke fik medhold i retten.

CKT er ved retten blevet dømt til at betale for sagens omkostninger.

Det Skyldige beløb er prøvet inddrevet uden held.

Herefter  er inddrivningen af det skyldige beløb prøvet inddrevet ved hjælp at inkasso firma.  Lou advokater  ved advokat John H Jeppesen i Randers.

Under dette har der også været holdt flere møder i fogedretten uden resultat.

Alt dette har været forgæves da CKT ikke har indbetalt noget.

Det skyldige Beløb er for nuværende på 39.393 Kr. inklusiv de yderligere omkostninger der er kommet på til inkassoomkostninger og div. gebyr til fogedretten

Der har været telefonisk kontakt til CKT fra Korthaarklubben her tilkendegav CKT at han gerne ville betale hvis han kunne betale til Boet efter Per K .

Efterfølgende er der sendt en opgørelse hvor det fremgår at det er CKT skyld til boet efter Per Kaa Kristophersen . Dette er sendt  D 23-01-2023 til CKT med frist til d 30-1-2023

Der er efterfølgende ikke blevet indbetalt noget.

Efterfølgende er CKT (D03-02-2023) blevet kontaktet for at høre om han ønsker at betale. CKT henviser til Hans Advokat og er ikke villig til at betale det skyldige beløb.

CKT har under dette forløb bevist forringet sit pant ved at realiseret nogle at de aktiver han havde til rådighed. Dette er ikke lovligt.

 

Hvis vi skulle køre en sag på dette ville det medføre yderligere store omkostninger for sagen og det ønskede vi i bestyrelsen ikke.

Denne her sag har haft store økonomiske konsekvenser for Korthaarklubben og det har medført at vi bliver nød til at spare væsentlig på vores udgifter i fremtiden.

 

Det er bestyrelsens ønske at høre forsamlingens tilkendegivelse på det ønske vi har på om CKT skal udelukkes for alle Korthaarklubbens aktiviteter.  Indtil det skyldige beløb er blevet indbetalt.

 

Med Venlig Hilsen

Bestyrelsen 


21/1-2023 Kontingentopkrævning

Kære medlemmer

Så er kontingentopkrævningen for 2023 sendt igennem til PBS.
Betalingsdato 1. februar 2023.
Det betyder, at de der er tilmeldt PBS, kan se det på deres oversigt for februar og de der ikke er tilmeldt, vil modtage girokort fra PBS/Nets.
Jeg beder om, at man bruger det girokort man får tilsendt, idet registreringen så foregår automatisk i vores regnskabssystem og eventuelle fejl kan undgås.

Jeres medlemsnummer kan ses af opkrævningen og starter med 160….

Det kan ligeledes ses på det klare omslag som Jagthunden leveres i.

Mange hilsner
Ellen, kasserer



Nyt fra bestyrelsen 2022 - klik her

Nyt fra bestyrelsen 2021 - klik her

Nyt fra bestyrelsen 2020 - klik her

Nyt fra bestyrelsen 2019 - klik her

Nyt fra bestyrelsen 2018 - klik her

Nyt fra bestyrelsen 2017 - klik her

Nyt fra bestyrelsen 2016 - klik her

Nyt fra bestyrelsen 2015 - klik her

Nyt fra bestyrelsen 2014 - klik her

Nyt fra bestyrelsen 2013 - klik her

Nyt fra bestyrelsen 2012 - klik her

Nyt fra bestyrelsen 2011 - klik her

Nyt fra bestyrelsen 2010 - klik her

Nyt fra bestyrelsen 2009 - klik her

Nyt fra bestyrelsen 2006-2008 - klik her

Nyt fra bestyrelsen 2002-2005 - klik her