Nyt fra bestyrelsen 2012

Se link forneden for de tidligere års nyt fra bestyrelsen

Siden sidst opdateret: 10-02-2013 10:24


Indholdsfortegnelse:

Referater bestyrelsesmøder


26/9-2012 Træningsmuligheder for medlem på Jegindø

Vi har i klubben fået et nyt medlem som har spurgt på træningsmuligheder i hans område. Han bor
på Jegindø, Thyholm. Da der er langt for ham at køre til træning, enten han kører til Aktivgruppen
Aalborg eller til Aktivgruppen Midt-Vest, søger vi nogle træningskammerater i lokalområdet til
ham. Skulle der være nogle i området Lemvig, Struer, Hurup, Bedsted eller op mod Thisted der har
lyst til at få en ny hundemand med på træning må man meget gerne henvende sig til bestyrelsen.
Det kunne også være at nogle i lokalområdet kan henvise til nogle træningsmuligheder via lokale
Jagtforeninger. Vi håber meget på respons fra nogle medlemmer.
På bestyrelsens vegne
Ellen


27/5-2012

Hvad ønsker vi os af den Korthårede Hønsehund? - rapporten


22/5-2012 Bestyrelsen konstitueret med de samme poster


6/5-2012 Nyt i Korthårsshoppen

Som noget nyt har bestyrelsen besluttet, at udvælge noget beklædning som medlemmerne kan købe til meget favorable priser, idet klubben ikke skal tjene på disse varer. Denne beklædning er påsyet et korthårs logo og med det signalerer man så, hvilken race man bekender sig til. Beklædningen er fra Deerhunter og består af en beigefarvet skjorte, en New Game grøn fleece vest og fleece jakke med membran, en Shellbroke/Deerhunter mørkegrøn fleece jakke med for. På hjemmesiden vil man kunne se billeder og priser. Beklædningen bestilles hos kassereren. Ved den netop afholdte Giveprøve blev disse varer rigtig godt modtaget. Fremover vil der på vore udstillinger og prøver være mulighed for at prøve og bestille beklædning. Vi håber medlemmerne vil gøre brug af dette rigtig gode tilbud.
 

Se mere her


2/4-2012 Tilbud til nye hundeførere på Giveprøven

Tilbud til nye hundeførere.

Har du netop købt hund. Er din hund endnu ikke gammel nok til at gå på markprøve. Har du hund og har du måske lyst til at gå på markprøve. Ved du ikke helt hvad dette går ud på. Så har du nu muligheden for uden hund at følges med en rutineret hundefører, Karl Georg Kristensen fra Korthaarklubbens bestyrelse, lørdag den 14. april 2012 ved Giveprøven. Her er jeg ikke selv hundefører, men vil tage hånd om de der har lyst til at gå med og få en forklaring på hvad det er der foregår. Gode tips og vink. Mød op lørdag morgen på Filskov Sognegård, Sognegårdsvej 7, Filskov, 7200 Grindsted kl. 7.45 og meld dig ved tilmeldingsbordet inden for døren, eller send en e-mail til pr@korthaarklubben.dk og skriv at du kommer. Eller ring i uge 15 på tlf. 6138 6527 og meld dig til.

Tak varmt tøj og gummistøvler på. Husk at tage madpakke med, der spises frokost i terrænet.

Vi glæder os til at se dig.
Karl Georg Kristensen


27/3-2012 Vindere af gavekort i forbindelse med spørgeskemaundersøgelsen

Jørgen Christensen, Kirkegyden 17, 5580 Nr Åby
Vivian Kliver, Fjelstrupvej 54, 6100 Haderslev

Tillykke til to heldige vindere af de udsatte "gavekort" på 500 kr hver, i forbindelse med klubbens spørgeskema.
Vi siger tak for jeres besvarelser, som vi nu sammen med alle de andre skal til at bearbejdes. Derefter vil resultatet komme på hjemmesiden.

Mange hilsner
Ellen


26/3-2012 ÅRBOGEN 2011

Så er Årbogen 2011 på gaden. Den afleveres til PostDanmark 26.03.2012 til forsendelse som B-post. Modtagere skulle gerne få den i løbet af den kommende uge. De har i år haft lidt personaleproblemer på trykkeriet hvorved bogen blev forsinket. De medlemmer som ikke via kontingentet har betalt for at få en årbog, kan ved henvendelse til kassereren købe denne.

Ellen
 


1/3-2012 Annonce i Jagthunden februar.

Ved en beklagelig fejl har der desværre på klubbens sider indsneget sig en annonce for en ny tysk avlstæve. Bestyrelsen har ikke været gode nok til at fortælle vores redaktør, at en sådan annonce ikke hører hjemme på klubsiderne, men skal optages i bladet under øvrige annoncer. Vi har derfor valgt at sætte dette lille stykke i for at præcisere reglerne, og for at gøre opmærksom på at denne tæve ikke er noget klubben som sådan har været involveret i.

Bestyrelsen


14/2-2012 Kontingentbetaling. 

Alle skulle nu for længst have modtaget opkrævning på kontingent for 2011. Skulle dette ikke være tilfældet bedes du kontakte mig tlf. 75 33 17 60 eller mail kasserer@korthaarklubben.dk

Kontingentet skulle betales den 1. februar 2012. Har du ikke betalt endnu så skynd dig. Så sparer klubben porto til udsendelse af rykkerbreve. Disse vil blive udsendt i næste uge.

Ringkjøbing Landbobank kto. 7670-0001417950 kan benyttes hvis indbetalingskortet er bortkommet, angiv tydelig navn.

Ellen, kasserer.


1/2-2012 Spørgeskema

Kære medlemmer.

På sidste års generalforsamling blev vi opfordret til at udarbejde et spørgeskema ”Hvad ønsker vi os af den korthårede hønsehund”.

Et skema der skulle vise hvilke egenskaber det enkelte medlem ønsker en korthår skal være i besiddelse af og hvad den skal kunne/lære.

Dette håber vi rigtig mange vil gå ind og svare på. Vi tror nemlig på at det kan være en hjælp til vore opdrættere, der så kan gå ind og se hvad det er medlemmerne ønsker, og avle derefter. Vi har i bestyrelsen det indtryk at mange ikke tør trække et kuld hvalpe, fordi man er bange for ikke at komme af med dem.

Skemaet bringes på hjemmesiden fra 15.februar til 15 marts.

Vi håber naturligvis at rigtig mange vil gå ind og besvare skemaet. Husk at opfordre hinanden, ens jagtkammerater og andre med interesse for den korthårede hønsehund om at besvare spørgeskemaet.

Vi glæder os til at se resultaterne.

Hans Martin Christensen

Formand.


29/1-2012 Gamle årbogssæt

Henning Kromann har foræret klubben sine gamle årbøger årgang 1981 – 1999, dog undtaget 1982.

Skulle der være en blandt medlemmerne der er interesseret i disse årbøger kan man kontakte kasserer Ellen Jørgensen kasserer@korthaarklubben.dk senest den 1. marts 2012. Såfremt der er flere der er interesseret, vil der blive trukket lod.

Ligeledes har Søren Andersen, Stendalvej 70, 9830 Tårs et sæt årbøger fra 1975 frem til nu han gerne vil forære/sælge til et medlem der er interesseret. Søren kan kontaktes på tlf. 21 20 96 06 eller soren@nordboen.dk

 Ellen


Nyt fra bestyrelsen 2011 - klik her

Nyt fra bestyrelsen 2010 - klik her

Nyt fra bestyrelsen 2009 - klik her

Nyt fra bestyrelsen 2006-2008 - klik her

Nyt fra bestyrelsen 2002-2005 - klik her