17/5-2008 Tillykke Ove Madsen 70 år

Ove Madsen 70 år

Den 17 maj fylder Ove Madsen i Assens 70 år. Da du blev født, havde den klub som du nu har været medlem af i 37 år jo så rundet de 30 år, og ingen havde vel på det tidspunkt tænkt på at du nu kan være med til at fejre klubbens 100 års jubilæum, en klub som du også har været med til at sætte dit præg på, med 7 år i bestyrelsen, og 12 år som prøveleder på efterårsvinderklassen i Assens.

Jeg har haft den glæde at sidde sammen med dig i bestyrelsen i 3 år, og da jeg overtog som prøveleder efter dig, var du til stor hjælp for mig, bl.a. med de agerhønse projekter vi har haft i gang de sidste 2 år, og ikke mindst med at skaffe de terrænner vi skulle bruge.

En anden af dine gode sider, ja og ikke at forglemme Birte, er jeres store gæstfrihed, ingen gæster jer uden at blive budt på noget, det er altid en fornøjelse at gæste Kannehøjgård, og der er altid tid til en ordentlig hundesnak, og ingen glemmer vel afslutningerne efter Assensprøverne som altid foregik i jeres have, med åbnet køkkenvindue til lidt kaffe og brusviger efter en god dag i marken.

Vi vil fra Korthaarklubbens bestyrelse ønske dig rigtig hjertelig tillykke med de 70 år og ønsker dig alt godt ud i fremtiden.

Hans Martin Christensen
Formand

Siden opdateret: 15-05-2008 21:13