26/11-2007 Tillykke Niels Korsbæk Nielsen 60 år

TILLYKKE

Niels Korsbæk Nielsen 60 år

 

Den 26 november runder en markant person i det Nordjyske de 60 år, og er derved på vej ind i den tredje alder, det ses nu ikke på Niels, når han har fået gummistøvlerne på, og er på vej ud over markerne med korthaaren, eller er ude at dømme hunde, så er vel ingen der kan se at du snart runder de 60.


Niels blev i 1992 valgt til formand for Korthaarklubben og afløste Henning Kromann der på det tidspunkt havde været formand i 18 år, og det var måske ikke den nemmeste opgave at afløse så markant en person, men det gjorde Niels med bravur i 9 år hvor han sikkert og godt styrede klubben til en markant fremgang resultatmæssigt.

 

Jeg havde den glæde at sidde i bestyrelsen sammen med dig, godt nok kun et år, men et år hvor jeg lærte meget, bI. andet det, at du altid havde tid og gav dig tid til at snakke med med­lemmerne, og ikke glemte at ringe og lykønske med et godt resultat.

 

En anden af dine stærke sider husker jeg da jeg for år tilbage bad dig om et avlsråd, da jeg fik det tilbage kunne virkelig se, at det var ikke noget der bare var lavet mellem elleve og fem, nej det var en meget detaljeret beskrivelse af flere hanhunde, som du mente kunne passe til min tæve, så det kan jeg i hvert fald sige ,der går i ikke forgæves hvis i spørger Niels.

 

Da du trak dig tilbage fra bestyrelsesarbejdet, betød det jo ikke at du kvittede alt arbejde med korthaaren, idet du stadig udøver din dom­mergerning, hvad vi i klubben har nydt godt af mange gange, og der var da heller ingen tøven da klubben bad dig om at være med til at lave et jubilæumsskrift til 100 års jubilæet, det skal du have tak for.

Vi vil fra korthaarklubbens bestyrelse ønske dig rigtig hjertelig tillykke med de 60 år, og ønsker dig alt godt ud i fremtiden.

 

Hans Martin Christensen

                  Formand

 

 

 

 

Siden opdateret: 15-11-2007 14:10