20 juli Tillykke Gunner Andersen - 70 år

Gunner Andersen,

70 år

 

Et respekteret og trofast medlem af korthårklubben, Gunner Andersen, Helsted kan torsdag den 20. juli fejre sin 70 års fødselsdag.

Korthåren har altid været racen for Gunner, og sin debut på markprøve fik Gunner omkring 1962, hvor han første gang mødte op med en hund, han syntes var iorden til prøve. Det syntes dommeren imidlertid ikke, og hans bemærkning om, at den gik og iøvrigt lignede en griseso havde nok taget modet fra de fleste, men med støtte fra Tage Søndergaard - stifteren af "Jagthundenklubben 1970" - blev dette glemt, og Gunner har siden opnået utallige præmieringer og ført mange virkelig gode korthår på markprøve, hvor alle er blevet præmieret - så dressuren er iorden. Det er hunde der  bliver sat stor pris på, når han holder jagt på Hovgården og andre steder, hvor Gunner er en velkommen gæst.

"Jagthundeklubben 1970" har fra stiftelsen af været stedet for Gunner, hvor han har påtaget sig opgaver og deltaget i dressur, træning o.s.v. gennem alle årene. Han er æresmedlem, bl.a. fordi han i 25 år i træk har deltaget i den lokale markprøve. Det må siges at være stabilitet, og dette er kendetegnende for Gunner, man kan regne med, at har man en aftale bliver den overholdt, ikke uden grund kalder nogle ham "Gunner-præcis".

Gunner har været med i Korthårklubben i mere end 35 år og har en kolossal viden om klubben. Prøver, avl og opdræt har altid haft hans store interesse, og han her været dirigent på vores årsmøder og her var tjek på det hele, når han mødte op med piben og en pakke Everton.

Baglandet er iorden, og i hjemmet hos Lis og Gunner på Morbærvej er der altid "Åbent hus", og så bliver der snakket korthår. Nogle kalder det lidt drillende for "Det midtjyske avlsråd". Det er helt iorden, for her er vi mange der kloger os, vi føler os velkomne og godt tilpas og til tider er vi også i selskab med et kuld hvalpe, som Lis passer efter alle kunstens regler. En hvalp herfra har været i menneskehænder og har fået en god start på livet.

Dine jagtkammerater ønsker hjertelig tillykke med fødselsdagen, siger tak for mange gode timer, og ønsker at vi kan fortsætte mange år fremover.

 

 

 

Siden opdateret: 25-06-2006 22:50