Niels Jørgen Jørgensen 70 år 5/7-2011

 

 

Den 5 juli 2011. fylder et kendt ansigt i Korthaarklubben 70 år, Niels Jørgen Jørgensen blev for 33 år siden medlem af Korthaarklubben, og har i alle årene ydet en stor indsats for klubben, det være sig som prøveleder- dommer –bestyrelsesmedlem.

Som prøveleder var det i mange år Giveprøven og Vingstedudstillingen som du ledede og styrede med fast hånd, så alt klappede som det skulle ned til mindste detalje, som prøveleder for Giveprøven, overlod du senere til din bror Svend Arent Jørgensen.

I 1987 blev du markprøvedommer, og som sådan en meget respekteret dommer, og det gjorde også at du i 1998 blev ordførende dommer på DM. Også i Korthaarklubben har vi nydt godt af dig som dommer, både på Giveprøven og klubbens efterårsvinderklasse har du været ordførende.

Du blev indvalgt i bestyrelsen i 1994, og havde her opgaven som klubredaktør, men det var ikke kun her du gjorde din indflydelse gældende, der var mange andre ting som du har sat dit fingeraftryk på, det kan man bl.a. læse om, da den daværende formand Niels Korsbæk Nielsen sagde dig tak for 6 gode år i bestytrelsen.

Vi vil også gerne fra den nuværende bestyrelse ønske dig rigtig hjertelig tillykke med de 70 år og vi håber du bevare dit helbred, så vi i mange år endnu kan se dig på prøver rundt omkring.

På bestyrelsens vegne
Hans Martin Christensen
Formand.
 

Siden opdateret: 03-05-2011 19:19