Niels Korsbæk Nielsen fylder 70 år den 26. november 2017.

 

En gæv og markant Vendelbo, klubbens nuværende avlsvejleder, tidligere formand og tidligere markprøvedommer runder et skarpt hjørne. Det syntes nu ikke som om at alderen tynger Niels, vi glæder os til at møde ham på prøver mange år fremover.

Niels har altid været dybt engageret i vores race, det er kommet til udtryk gennem hans virke i og omkring bestyrelsen. Har klubben et arrangement kan man være helt sikker på at Niels deltager med eller uden hund. Senest er det Bislev's Hilde der har fået hans opmærksomhed.

Niels har gennem årene været en fast deltager på markprøver og ikke mindst dømt mange prøver både i klubbens regi og ved de øvrige organisationer. Niels er bevidst om at hundens brugsegenskaber skal være i orden, men Niels har aldrig lagt skjul på at det ikke skader at hunden samtidig er køn og har den rette sammensætning.

Niels er detaljens mand det er kommet til udtryk gennem dit virke som dommer, men i sær som avlsvejleder. De der spørger om avlsvejledning modtager en detaljeret redegørelse med velbegrundede forslag til kombinationer.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne ønske dig et stort tillykke med dagen og håbe at du får en god dag med familien.

 

Per K. Kristophersen

Formand

 

 

Siden opdateret: 23-11-2017 20:24