Leif Anker Jensen 50 år i maj 2010

 
Jeg har desværre først nu erfaret at Leif i maj måned rundede et skarpt hjørne her i livet, men det skal nu ikke forhindre os i at sende dig en lille hyldest i anledning af fødselsdagen.

I korthaarklubben startede du jo din karriere som kanintrækker på den Nordsjællandske vand og slæbprøve, steg så i graderne til at blive prøveleder, og i 1996 blev du så formand i aktivgruppen studiekredsen, en post som du bestred til 2005.

Også i Korthaarklubben blev du i 2004 valgt til formand efter 1 år som suppleant, men efter 3 år gjorde et arbejdsskift at du valgte at stoppe som formand.

Som markprøvedommer har du dog fundet tid til at bestride dette tillidshverv, og så godt at du i dag er en god og respekteret markprøvedommer, hvilket du også har bevist på klubbens prøver, og skal i år være ordførende dommer på klubbens efterårsvinderklasse.

At du er tro mod racen og klubben i særdeleshed beviste du for 2 år siden da du kunne fejre dit 25 års jubilæum som mellem af korthaarklubben.

Vi vil fra korthaarklubben håbe du må bevare din interesse i arbejdet med den korthårede hønsehund, og ønske dig mange gode oplevelser i denne fritidsbeskæftelse, og vi håber at du sammen med familien har fået fejret denne runde dag på behørig vis. Endnu engang rigtig hjertelig tillykke med de 50 år.

På korthaarklubbens vegne

Hans Martin Christensen
Formand.
 
 

 


 

Leif Anker Jensen 50 år
 

Leif A. Jensen fyldte d. 6/5 50 år.

 

Leif kom i korthårens, og Korthaarklubbens favntag, hjulpet godt på vej af Gunnar Kristiansen Hillerød, hvor Leif også boede i en del år. Leif var i flere år hjælper på vand og slæbprøven i Hillerød, hvor Gunnar Kristiansen var prøveleder, senere overtog Leif, og var i flere år prøveleder på vand og slæbprøven i Hillerød, og hvor alting altid var velorganiseret, til alles tiI fredshed.

 

Da Gunnar, som startede aktivgruppen "Studiekredsen", trak sig tilbage som formand, havde han kørt Leif i stilling som formand for "studiekredsen", og som han herefter var i en årrække, til stor gavn for medlemmerne af "Studiekredsen".

 

Leif blev også valgt til formand for Korthaarklubben, som han var i en valgperiode, men som han trak sig fra pga. nyt arbejde, med stort arbejdspres.

 

Leif har ført flere korthår på prøve, og har opnået flere gode resultater, og med disse, kombineret med hans gode menneskelige kvaliteter, blev han også uddannet som markprøvedommer, og har nu dømt på prøver i et par år, som hundeførerne har haft god gavn af.

 

Studiekredsen ønsker hermed tillykke med den runde fødselsdag, og med ønske om god vind fremover.

 

John Christensen

 

Siden opdateret: 20-10-2010 18:08