Knud Hansen 70 år 25/1-2012

 

Knud Hansen

” Katterød Smeden”

70 år den 25. januar 2012.

 

Knud Hansen er det ikke sikkert alle kender, men når der bliver sagt ” Katterød Smeden ” så er mange inden for hundesport og markprøver der vil nikke genkendende, og mange har været på prøve sammen med ham, eller blevet dømt af ham.

Markprøvedommer, siden 1992, det er Knud nemlig også, og så sent som på Klubbens efterårsvinderklasse i 2011 styrede han på bedste vis slagets gang som ordførende dommer. Knud er ikke den der bruger masser af tid på at skrive om hver hund, men alligevel kan du være sikker på han har det hele med, og har set hvad din hund har bedrevet ude på marken, det har nemlig noget med erfaring at gøre, så når præmierne skal uddeles, får din hund helt sikkert det den har fortjent.

Knud har ført mange hunde på prøver over hele landet, og mange gode hunde, i mange år næsten fast deltager på DM. Med Nordboen Ras opnåede Knud at blive både 2-3-og 4 vinder.

Og med Lystlunds Erebell blev han så Danmarksmester i 1998 og året efter 3.- vinder, det er nok de færreste der med 2 hunde opnår 5. placeringer på DM, det siger ikke så lidt om Knud's hunde, men så sandelig også om en meget dygtig hundefører.

Som aktivt medlem af Korthaarklubben i 42 år og deraf 5 år i bestyrelsen, 20 år som markprøvedommer, ja så kan man vist roligt sige at du har aftjent din værnepligt, men vi vil da håbe at se dig på marken sammen med dine korthår i mange år endnu, for 70 år er jo ingen alder for en hundesportsmand.

Medlemmer og bestyrelse vil hermed ønske dig rigtig hjertelig tillykke med de 70 år.

 

På Korthaarklubbens vegne
Hans Martin Christensen

 

Siden opdateret: 21-01-2012 10:33