Karl Georg Kristensen 50 år 3/1-2016

 

 

Den 3. januar fylder et kendt navn i det nordjyske 50 år. Et kendt navn i jagt og hundesportsverdenen, og ikke kun i Korthaarklubben, men hos mange andre jagthunderacer har man  nydt godt af Karl Georgs store viden omkring dressur og opdragelse af hundene. Der er ingen tvivl om at Karl Georg får det bedste ud af selv en middelmådig hund, og var der chancer for at en hund kunne tale, så kunne han sikkert få den til det.

Hos Karl Georg går man aldrig forgæves hvis man skal have et godt råd, og mange nye hundeførere har nydt godt af gode råd, og er kommet et skridt videre i opdragelsen af deres hunde. I hjemmet på Skovsgårdsvej er man altid velkommen, og det nyder aktivgrupperne i det nordjyske, rigtig godt af, og det er da også samlingspunktet for hundetræning og årsmøder. Og her er det så Marian der forstår at kræse om hjemmets gæster.

Talrige er de placeringer og præmieringer Karl Georg har hjemført med sine hunde, og helt på toppen DM titlen i 2001 med Toes' Brahms. Også i avlen af korthår har Karl Georg gjort det fremragende, og mange gode hvalpe har fået deres start i Kennel Hals Bonden. Med den store viden om hunde var det også naturligt at Karl Georg har taget sin tørn i Korthaarklubbens bestyrelse, hvor han i øjeblikket bestrider posten som aktivgruppe koordinator.

Medlemmer og bestyrelse vil derfor gerne ønske dig rigtig hjertelig tillykke med de 50 år og håbet om alt godt i fremtiden.

På bestyrelsens vegne

Hans Martin Christensen