Jørn Abildgaard 70 år 6/5-2016

 

 

Folkevalgt revisor Jørn Abildgaard fylder den 6. maj 2016 70 år.

Jørn har siden 2005 været revisor i klubben. Det samarbejde har bestyrelsen og særligt kassereren været meget glade for. Der har været konstruktiv dialog hele vejen igennem omkring økonomien. Dog har du nu bebudet, at 2016 er det sidste år du er på den post. Fra bestyrelsen vil vi gerne sige mange tak for din store indsats her.

Du har også været involveret i mange andre ting, en revisor kan jo få ben at gnave mange steder bl.a. indenfor heste, Dansk Varmblod bl.a.

Hunde har du også haft tid til. Flere gennem årene, og på det sidste er det Abildgaard's Jury der nyder godt af dit bekendtskab. Den har du ført dygtigt på flere prøver og sidst, men ikke mindst på den netop overståede Giveprøve, hvor I blev 6. vinder søndag. I den anledning blev der delt krammere ud. Det var tydelig at se at du var glad. Det skal man også være når det er et stærkt felt man er kommet igennem.


Bestyrelsen vil gerne ønske dig hjertelig tillykke med din runde fødselsdag og ønske dig held og lykke fremover. Vi glæder os til fremover fortsat at se dig i fuldt vigør på klubbens arrangementer.

Korthaarklubbens bestyrelse