1/2-2009 Tillykke Jørgen Gregersen 70 år

Jørgen Gregersen 70 år.

Den 1. februar i det sydsjællandske, nærmere betegnet Vordingborg kan Jørgen Gregersen fejre sin 70 års fødselsdag, og der skal fra Korthaarklubben lyde et stort Tillykke med dagen.

Jørgen har ikke ligget på den lade side hvad angår klubarbejde, det vidner 10 år som bestyrelsesmedlem af Korthaarklubben, 23 år som markprøvedommer, prøveleder af klubbens efterårsvinderklasse på Kulsbjerg og mange år som aktiv i aktivgruppen Storstrømmen om.

Ja man kan rolig sige at du har aftjent din værnepligt, men jeg ved at stod det til dig, var det ikke slut endnu, og jeg ved at du er utrolig skuffet over at andre nu skal bestemme om du må dømme markprøver eller ej. Jeg tror dog at den bedste medicin til at komme over denne skuffelse, er at komme ud på marken med den korthårede, og vise dem, at må du ikke dømme, så er der ingen grænser for at føre hund.

 I dine 23 år som markprøvedommer har der stået respekt om din person, hvilket også har udtrykt sig i, at du er blevet valgt til at være ordførende på klubbens vinderklasser, både forår og efterår, og på DM

Også i dine 10 år som bestyrelsesmedlem har der stået respekt omkring din person, og ingen har kunnet betvivle din mening, og loyalitet omkring korthaaren og klubben.

Vi vil fra Korthaarklubben bestyrelse ønske dig rigtig hjertelig tillykke med de 70 år, og håbe du stadig må have helbred og lyst til arbejdet med den korthårede.

 

På Korthaarklubbens vegne
Formand
Hans Martin Christensen

  

Siden opdateret: 25-01-2009 20:11