John Christensen 70 år 15/1-2017

 


Et mangeårigt aktivt medlem runder, John Christensen fylder 70 år den 15. januar. John er gennem årerne blevet kendt for sit engagement for den korthårede hønsehund. Dette engagement medførte at John uddannede sig både som eksteriør- og markprøvedommer. Gennem den seriøse og samvittighedsfulde måde John har udført sin dommergerning på er John blevet respekteret i og uden for klubben. Johns rolige gemyt gør at han altid optræder myndigt og skaber en god stemning.

John har siden 1968 været aktiv i Studiekredsen og er kendt som et positivt menneske der altid er parat til at give en hjælpende hånd. Endvidere har John været suppleant i klubbens bestyrelse i 4 år.

John har gennem årene vist sig at være en dygtig dressør og derfor opnået mange flotte resultater med sine hunde, her kan nævnes at John har været Danmarksmester to gange med to forskellige hunde.

John har gennem årene støttet om klubbens arrangementer både som hundefører og dommer. John har altid været villig til at gøre en indsats og det skal du have en stor tak for. Du ønskes hjertelig tillykke med den runde fødselsdag og vi håber du får en god dag med familie og venner.


På bestyrelsens vegne
Per K. Kristophersen.

 


Foto: Benny Fischer

 

Siden opdateret: 12-01-2017 21:29