15/1 Tillykke John Christensen 60 år

John Christensen, Gundsømagle, 60 år

Mandag d. 15. januar 2007 kunne en markant og mangeårigt medlem af Korthårklubben fejre sin 60 års fødselsdag.

John startede i ”Studiekredsen” for korthåret Hønsehund i 1968, sit virke med den korthårede hønsehund. Meget få personer har opnået så mange store resultater med sine hunde som John. Der er i særdeleshed på markprøverne han har markeret sig, 2 gange har han vundet Danmarksmesterskabet. Det var med Britt og Bunter. Et utal placeringer er opnået, ikke alle hans hunde har dog haft det helt store format, men som den fabelagtige dressør John er, har han altid fået det optimale ud af sine mange hunde, han har ligeledes markeret sig på udstillinger.

Som markprøve- og udstillingsdommer har han høstet stor respekt for hans myndige, grundige og seriøse måde at gribe an på.

Naturligvis har John i kraft af sin dygtighed dømt de betydeligste markprøver i Danmark, bl.a. flere gange Danmarksmesterskabet. I år er han blevet inviteret til at være ordførende dommer på Danmarksmesterskabet.

John har med sit opdræt fra kennel Broengen, sat sit præg på den korthårede hønsehund i Danmark.

Også i Korthårklubbens bestyrelse har vi haft glæde af hans store arbejde.

Jagten fylder meget i John´s liv. I særdeleshed bukkejagten, har en stor plads i hans hjerte, det er blevet til mange medaljebukke, endog top 10 placering, også rævejagten fra grav med hans dygtige gravhunde har Johns store interesse.

Kære John Korthårklubben og ”Studiekredsen” på Sjælland ønsker dig hjertelig tillykke med den runde dag, samtidig med at vi håber fortsat at kunne trække på din store arbejdskraft, expertice og hjælpsomhed.

 På vegne af Studiekredsen.

Vagn Jensen

 

 

 

Siden opdateret: 05-02-2007 13:57