Henning Kromann 80 år 4/10-2011

 
En af korthaarklubbens markante personligheder Henning Kromann fylder den 4. oktober 80 år.

Som medlem af klubben i 52 år, valgt ind i korthaarklubbens bestyrelse i 1970, som formand for klubben i 18 år, i en årrække prøveleder på Giveprøven, med til at starte Vingstedudstillingen op, fik startet klubbens årbog, var initiativtager til oprettelse af aktivgrupperne på landsplan. I næsten 40 år som markprøve og udstillingsdommer, så man kan vist rolig sige at du har til fulde aftjent din værnepligt i Korthaarklubbens tjeneste, og ingen kender vel bedre en dig klubbens historie.

Der har overalt stået anerkendelse og respekt om din person, og få har som dig, med dine meningers mod, været en fantastisk god repræsentant for den Korthårede Hønsehund. Det blev også anerkendt i 1983 da du modtog klubbens højeste udmærkelse ” Guldhunden ” og i 2002 udnævnt til æresmedlem.

Det er utrolig glædeligt at klubbens ve og vel stadig fylder meget hos dig, senest på Giveprøven, hvor jeg havde brug for hjælp til at skrive lidt personligt om klubbens 50 års jubilarer, for hvad jeg ikke kunne finde i bøgerne, det havde du i hovedet. Også til klubbens 100 års jubilæumsfest, fornemmede man i din tale hvor meget klubben betyder for dig.

Når man som dig har brugt næsten halvdelen af dit liv på korthår, så kan det jo ikke undgås at det smitter af på resten af familien, og på Giveprøven eller på udstillinger var det da også Elsa der førte pennen. Og som prøveleder og dommer bærer Niels Erik navnet Kromann på bedste måde videre.

Kære Henning.

Korthaarklubbens medlemmer og bestyrelse ønsker dig hermed hjertelig tillykke med de 80 år.

Pbv. Hans Martin Christensen

 

Siden opdateret: 19-09-2011 20:53