Hans Jørgen Krab 70 år 27/3-2011

 
 
Søndag den 27 marts fyldte et kendt ansigt i det sønderjyske 70 år,
Hans Jørgen Krab har i over 40 år været medlem af korthaarklubben, og utallige gode hunde er gået gennem hans hænder, og er blevet ført helt til tops, Hans Jørgen Krab er kendt for sine meningers mod, og kalder en spade for en spade og en skovl for en skovl, og det har måske været svært for nogen at sluge.
Som jæger og hundesportsmand er du aldrig kedelig at være sammen med, med et altid smittende humør, og god for en kvik bemærkning.
Også som markprøvedommer har du udført dette tillidserhverv til punkt og prikke, men det er der nu nogle der har bestemt at det må du ikke mere når året er omme, men så kan vi jo bruge dig til alle de ikke anerkendte prøver.
 
Du har jo ellers besluttet at det skal være slut med hundeprøver, men jeg kunne dog se i fredags, da vi var ude at træne, at da trak det noget i den gamle cirkushest, da først hundene blev sluppet, og Hans Jørgen, det bliver vi sgu ikke forgamle til.
 Jeg vil ønske dig rigtig hjertelig tillykke med fødselsdagen, og ønske at vi kunne få endnu flere gode træningsture, måske også prøver? at du må bevare sundhed og interresse for korthåren mange år fremover.

 

Med venlig hilsen
Hans Martin Christensen
Formand for korthaarklubben

 

 

Siden opdateret: 28-03-2011 21:42