Flemming Konnerup 70 år 6/12-2011

 

Flemming

 


 

70 år.

Konnerup

 

År 2011 er åbenbart året hvor flere af Korthaarklubbens markante personligheder fylder rundt, og fødselaren den 6. december Flemming Konnerup er da heller ingen undtagelse.

Betegnelsen en af Tordenskjolds soldater passer vist meget godt på det du i alle årene har udført for Korthaarklubben. Medlem af klubben i 35 år deraf 12 år som medlem af bestyrelsen, hvor du bl.a. har varetaget kassererposten, og som en tidligere formand skrev til din 60 års fødselsdag, udført dette arbejde med stor ordenssans.

Som eksteriørdommer siden 1986 har du på henholdsvis FJD udstillingen og senere Vingsted udstillingen, samt DKK udstillinger eksteriørbedømt næsten samtlige  korthår, der er ført på udstilling i Danmark.

Som markprøvedommer er der nu andre der har besluttet at det må du ikke mere.

Vi er Korthaarklubben utrolig glade for alle de gange du har udført dette hverv for klubben, enten det nu har været i unghunde, åben, eller vinderklasse, og som afslutning på en lang karriere dømte du i 2010 på klubbens efterårsvinderklasse, og vinderklassen på Giveprøven i 2011.

Men ikke kun i Korthaarklubben har der været bud efter dig som dommer. I alle organisationer, DJ-FJD-og DKK har du udført ordførende dommerhverv, og også på DM som ordførende har du udført dette hverv på bedste vis.

Da du stoppede i bestyrelsen, var det kun naturligt at du ikke kunne slippe det helt, og det var især som formand for fuldbrugsprøveudvalget, at din store interesse for jagtbrugshunden nu blev gjort gældende. Og der er ingen tvivl om at du har været med til at gøre andre korthårejere interesseret i fuldbrugsprøverne, der er den fornemste af vore prøveformer.                   

Du har i alle disse år været en utrolig god repræsentant for den korthårede hønsehund, og al denne aktivitet er da heller ikke gået ubemærket hen, idet du i 1999 modtog klubbens højeste udmærkelse ” Guldhunden” og i 2007 modtog du DJU. nålen, som tak for lang og tro tjeneste.

I 2006 var det så Dansk Kennel Klub, der havde bud efter dig, hvor du i tekst og fantastiske billeder beskrev ” Den Korthårede Hønsehund” fra hvalp til færdig dresseret jagtkammerat, og som viser alt det en veldresseret korthår kan, en bog som bør stå i et hvert korthår hjem.

Korthaarklubbens medlemmer og bestyrelse vil hermed sige dig tak for din indsats for den korthårede hønsehund, og samtidig ønske dig rigtig hjertelig tillykke med fødselsdagen, og håbe du stadig må have lyst og tid til at følge med i klubbens aktiviteter.

Hans Martin Christensen.

Siden opdateret: 02-12-2011 19:50