Birte Johansen 60 år 1/6-2015

 


For 13 år siden meldte en ung dame sig ind i Korthaarklubben. Hun kunne noget med en computer og hjemmesider, og allerede samme år gik hun, i samarbejde med Kim Henriksen, i gang med at få klubbens hjemmeside op at stå. Et initiativ der gjorde, at vi i dag har en hjemmeside, som hele tiden er opdateret, resultaterne på prøverne er knap nok bekendtgjort før vi kan læse dem på  hjemmesiden. Stort set alle hvalpe bliver i dag solgt over hjemmesiden. Alt dette kan vi takke Birte for.

Hvis vi sørger for at give hende de oplysninger hun skal have, så bliver det hurtigt videreformidlet. Man hører aldrig ”det kan jeg nok ikke nå, eller det kan jeg ikke”, det ord NEJ eksisterer slet ikke i Birtes univers. Den største bekymring ved at have sådan en arbejdskraft i en klub er, hvis hun skulle miste lysten til det store arbejde hun udfører, det er trods alt et frivillig arbejde udført i  hendes fritid.

Og at det ikke kun er til hjemmesider hun er god, er så rigeligt bevist ved resultater med egne hunde, som i alle prøve discipliner er ført helt til tops. Jeg tænker her på Nordboen Nelli som i 2009 blev International udstillings champion og året efter Jagtchampion. Og da der var lidt tid tilovers i den ellers travle hverdag, blev der også tid til at trække et par kuld hvalpe, som allerede nu er godt på vej, hos gode hundefolk.

Korthaarklubben og dens bestyrelse vil derfor gerne ønske dig hjertelig tillykke med de 60 år, og håbe du må bevare din sundhed og din lyst til at arbejde med vores dejlige race Korthåren.

På medlemmer og bestyrelsens vegne
Hans Martin Christensen
Formand

 

 

Siden opdateret: 29-05-2015 22:43