Korthaarklubbens nye bannere - plakater og trailer

   

Korthaarklubbens bestyrelse har som det kan ses, været ude og investere i nyt PR-materiale. Vi syntes der skulle nogle mere moderne materialer til. Vi har gennem de sidste par år henlagt beløb i regnskabet til dette formål.

Da vi ”luftede” disse materialer i Vingsted ved udstillingen blev det positivt modtaget. Vi har fået lavet Megaflag, plancher med nogle fantastiske billeder og en trailer.

I traileren befinder alle vore materialer sig. I traileren forefindes en indholdsfortegnelse. Vi har fået en person til at være materielforvalter, nemlig Svend Arent Jørgensen, Billund. Han vil sørge for at tingene til enhver tid er hvor de skal være. Har materialerne været lånt ud, bliver det tjekket ved tilbagelevering om alt er ok. Mangler der noget tages der hånd om dette. Skal noget skiftes ud vil dette også blive gjort.

Vi håber selvfølgelig at disse materialer kan komme rundt i landet og bliver vist frem i forbindelse med nogle arrangementer. Vi vil jo gerne promovere korthåren så mange steder som muligt. Har man i lokalområdet kendskab til arrangementer, hvor det kunne være på sin plads at klubben var repræsenteret, er man velkommen til at tage kontakt til bestyrelsen, som så vil forsøge at få dette stablet på benene.

Der er ligeledes fremstillet nye rudemærker, som kan ses under korthårsshoppen.

klik på billedet og se i stor størrelse

tager tid at vise

 

Siden opdateret: 12-08-2009 21:07