100 års jubilæums familiedag i Torsted (Vestjylland) 23.august 2008.

Lørdag den 23 . august var dagen hvor store dele af Danmark druknede i regn, men et sted nemlig Torsted i  Vestjylland skinnede solen fra en skyfri himmel.
 
Om det var fordi Korthaarklubben i anledning af klubbens 100 års jubilæum havde valgt at holde familiedagen her, skal jeg lade være usagt, men det gode vejr var i hvertfald medvirkende til at ca125  glade medlemmer af korthaarklubben fik en rigtig god dag, hvor man hyggede sig med familien, og gjorde flittigt brug af de aktiviteter som jubilæumsudvalget havde stablet på benene. Man kan kun beklage at de mange der havde valgt at blive hjemme, gik glip af denne uforglemmelige dag, for det er jo kun en gang i livet man kommer til at opleve vor klubs 100 års jubilæum. Jajeg vil endog gå så vidt, at vi måske skulle overveje at gøre sådan en familiedag til en årlig begivenhed, skiftevis i  Jylland og på  Sjælland.

 
Med afviklingen af familiedagen sluttede så arbejdet for det jubilæumsudvalg som blev dannet i december 2006, dette udvalg som bestod af Svend Arent Jørgensen-Steen Jensen-Gorm Henriksen-Uffe Jacobsen samt Heine Jørgensen og Karl Georg Kristensen fra bestyrelsen, har fra start til slut lavet et utroligt flot stykke arbejde . Ikke kun på grund i de mange penge de har fået samlet ind, men også den utroligt gode reklame for klubben de har skabt . Den flot tilrettelagt jubilæumsfest, og som afslutning den ligeledes veltilrettelagte familiedag, vil være medvirkende til at klubbens 100 års jubilæum vil blive husket mange år ud i fremtiden, så jeg vil derfor på Korthaarklubbens vegne endnu engang gerne sige tusind tak for jeres indsats.
 
 
Med venlig hilsen
Hans Martin Christensen
Formand for Korthaarklubben
 

Glemte sager på familiedagen

1) Et DJ mærke for Udv.App. er tabt

2) En blå trøje med et spejdermærke på hvorunder der står "Vær beredt"

Henvendelse Ellen Jørgensen 7533 1760

.

Opfordring til deltagerne

Send gerne jeres foto til web@korthaarklubben.dk så vi kan få en rigtig fin fotokavalkade her på siden fra vores flotte familiedag med et fantastisk vejr, hvor der andre steder i landet faldt 110 mm vand (Lolland Falster) - i Torsted måtte vi til tider gå i skygge så varmt var det, og ikke en dråbe regn  :-)


Resultater fra Aktivgruppedysten

Klik her for detaljerede point for deltagerne på den udvidede apporteringsprøve    -   fotokavalkade


Deltagende aktivgrupper


Vinder af aktivgruppedysten

Opdateret: 27-08-2008 17:46