100 års jubilæum
 
Jubilæumsudvalget arrangerer en familiedag i naturen den 23. august 2008 for alle korthårejere fra hele landet.
 
Mødested: Valdemar Thorndahl, Kaaesvej 6, Kronhede, 6990 Ulfborg. Et dejligt natur område der tidligere er anvendt af Aktivgruppen Midt- og Vestjylland med stor succes.
 
Mødetid: For deltagere i anerkendte prøver kl. 9.00. Andre kan vente til kl. 10.00.
 
Kørselsvejledning: Fra Torsted af Klausievej, senere til højre af Kaaesvej. Skilte vil være opsat.
 
Tilmeldingsfrist som gælder alle på grund af gratis bespisning er senest den 11. august 2008 til Svend Arent Jørgensen, Sønderkær 157, 7190 Billund. Tlf. 75331760. Mobil. 21442360. E-mail adresse: svaj@stofanet.dk.
 
Alle korthårsfolk er velkommen. Vi håber rigtig mange vil deltage. Udover at pleje klubbens sammenhold bl.a. med fælles frokost spisning ca. kl. 13.00 som betales af jubilæumsmidlerne, vil der være arrangementer med og for vore hunde.
 
DJ’s udvidede Apporteringsprøve og Ræveslæbsprøve (som anerkendte prøver). Her deltager hver aktivgruppe med 2 hunde i hver disciplin. Præmie til bedste aktivgruppe sammenlagt.
 
Derudover har alle der ønsker det mulighed for at deltage i apporteringsshow. Tilmelding foregår på dagen. Der bliver apporteringsbaner for både øvede og mindre øvede. Der konkurreres om mange fine sponsorpræmier.
 
Børnearrangement: Hvis der er tilslutning arrangeres der hvalpefremvisning i ring for hvalpe op til ca. 6 måneder. Kommentarer om den enkelte hvalp af erfarne korthårsfolk. Der vil være præmier til alle. Ligeledes arrangeres der snobrødsbagning over bål.
 
OBS.: Til de hundeførere fra aktivgrupperne som skal deltage i de anerkendte prøver: Husk tilmelding på de anerkendte tilmeldingsblanketter vedlagt gebyr. DJ’s udvidede apporteringsprøve kr. 260,-. Ræveslæbsprøve kr. 125,-. Resultatbøger afleveres ved ankomst.
 
Der vil være opsat telt på pladsen. Vi henstiller at man selv medbringer bord, stole og drikkevarer.
 
Vedrørende overnatningsmuligheder i forbindelse med Familiedagen, henvises der til Ringkøbing Vandrehjem tlf. 97322455. Et forholdsvis nyt vandrehjem til rimelige priser og med muligheder for at få morgenmad og aftensmad. Afstand til mødested ca. 15 - 20 km. 
 
Med venlig hilsen
Jubilæumsudvalget og prøveleder
Svend Arent Jørgensen
 
Siden opdateret: 25-07-2008 14:26