Ejnar Bendtsen død

I julen modtog vi meddelelsen om korthaarklubbens æresmedlem Ejnar Bendtsen var afgået ved døden den 24.12.2010, 87 år gammel.

Ejnar Bendtsen var udlært mejerist, han gjorde sin karriere på forskellige fynske mejerier. Mejerifaget stod ham nær livet igennem, han avancerede hurtig inden for Arla og de sidste mange år arbejdede han, som mejerichef. Såvel firmaet som medarbejdere værdsatte hans faglige dygtighed.

Jagt og hund var hans store fritidsinteresser.

Ejnar Bendtsen blev medlem af klubben i 1964 og var bestyrelsesmedlem 1977 – 1990.

Ejnar Bendtsen var et bestyrelsesmedlem man lyttede til og respekterede. Han var i mange år aktiv på markprøver og som opdrætter. I flere år var han klubbens leder af Odense Udstillingen.

Ejnar fik, ved sin noble optræden, mange venner inden for hundeverdenen. Hans interesse for klubben og det arbejde han lagde der, og som aktiv hundefører med flere hunde bl.a. Dk.Ch. Anja og Fynboens Jett, gjorde at bestyrelsen i 1993 vedtog at gøre ham til æresmedlem.

Haven var også hans hobby i mange år. På Østergårds Alle´ skabte han sammen med Ida et gæstfrit hjem, hvor såvel hus, som have altid var perfekt. De senere år på Thujavej, blev livet videre ført i mindre, men stadig perfekte rammer.

Ære være Ejnars Bendtsens minde

Henning Kromann

Siden opdateret 30-12-2010 21:27