Korthaarklubbens hovedprøve den 20-21. marts 2021

Kære medlemmer.

I dag (14/3) er det sidste mulighed for at melde sig til klubbens hovedprøve, så kom frisk. Der er stadig ledige pladser både lørdag og søndag i alle klasser.

De hunde der lørdag kvalificerer sig til vinderklasse vil have 1. prioritet til at komme med i vinderklassen om søndagen. Såfremt der stadig er plads, vil eventuelle dobbeltførere kunne komme med. Dobbeltførere skal aftale med andre hundeførere på holdet, som kan holde den overskydende hund. Hvis der er dobbeltførere der ønsker at komme med, melder de den ekstra hund ind på mailadresse: hovedprove@korthaarklubben.dk. Når kvalitetsklasserne er afsluttet lørdag vil eventuelle dobbeltførere få en meddelelse om de kan stille med hund eller ikke

På bestyrelsens vegne, Formanden.


1. Klubben gennemfører sin hovedprøve den 20-21. marts i Rejsby-Ballum. Klubben vil følge de af myndighedernes udstukne retningslinjer samt de supplerende fra SJD. Det betyder at annoncen i Jagthunden ikke længere er retningsvisende. Der er ikke krav om en negativ coronatest ved udendørs forenings- og idrætsaktiviteter

2. Som det er nu, forsvinder hele det sociale aspekt i vores prøve. Der er ikke mulighed for at købe morgenmad, frokost eller festmiddag. Der vil på de respektive prøver være mulighed for at købe grillpølser ved afslutningen. Bestyrelsen har vægtet det, at gennemføre prøverne højere end det sociale aspekt.

Sponsor Kromix
Hundefoder

3. Gennemførelse af respektive prøver lørdag og søndag:
 

a. Ungdoms- og Åbenklasse og løbske tæver kun lørdag
Indledningsvis oprettes der tre prøver med hver to hold af 10 hunde plus to dommere, to terrænledere og en prøveleder. Hvert hold får et separat mødested (se hundeweb). Holdene møder direkte til mødestedet og forlader prøven igen derfra. Der oprettes en prøveleder for hvert prøvenummer. Da der må være max 20 hunde på hver prøve kan det ske at man bliver flyttet til et andet hold for at få en jævn fordeling
Hvis det er muligt vil vi uddele pokalerne i ungdomsklassen, det er mere problematisk i åben klasse da vi bevæger os mellem boblerne
Den enkelte prøvedeltager medbringer selv forplejning og medbring rygsække eller andet til madpakke, bilerne kommer ikke med rundt i terrænet.
Hunde der kvalificerer sig til vinderklassen om lørdagen kan stille om søndagen såfremt der er plads.

For deltagelse på lukket vinderklasse, kun for korthaar, kræves 2 gange 1. pr. i åben klasse/brugsprøve/fuldbrugsprøve, samt bestået slæb- og apporteringsprøve eller DJ’s udvidede apporteringsprøve i 2019-2020 eller 2 gange i alt med mindst 2 års mellemrum. Beståelse af DJ’s Udvidede apporteringsprøve kan erstatte den ene slæb- og apporteringsprøve.

 

b. Vinderklasserne Søndag
Indledningsvis oprettes der to sideløbende vinderklasser med max. 20 hunde i hver. I den enkelte vinderklasse er der to hold a’ 10 hunde, to dommere, to terrænledere og en prøveleder. Hvert hold får et separat mødested (se hundeweb). Holdene møder direkte til mødestedet og forlader prøven igen derfra. Da der må være max 20 hunde på hver prøve kan det ske at man bliver flyttet til et andet hold for at få en jævn fordeling.
I middagspausen kan der på de respektive hold købes grillpølser. Medbring rygsæk eller andet til vand mm., bilerne kommer ikke med rundt i terrænet.

 

c. Fælles restriktioner
Der må ikke deltage publikum.
Hver hundefører må kun stille med en hund altså ingen dobbeltførere.

 

På vegne af bestyrelsen, formanden

Sponsor Kromix Hundefoder

Siden opdateret: 14-03-2021 12:33