BEMÆRK DOMMERÆNDRING for Korthåret og Ruhåret Hønsehund - se her

SPECIALKLUB UDSTILLING

Vinterudstillingen i Fredriks har eksisteret siden 2011… alle år som en specialklub udstilling i februar måned i regi af de 5 engelske stående jagthunderacer i Danmark.
4-mands udvalget (Hans Henrik Grand – Laust Nørskov, Poul Aagaard Sørensen & Erik Petersen), som har arrangeret udstillingen alle år, har ønsket at fremtidssikre arrangementet, idet man kunne komme i ”problemer”, såfremt man ikke kan fastholde det nuværende antal hunde på ca. 50 hunde!

Udvalget blev i sin tid nedsat som en del af en fælles markedsføring mellem vore engelske klubber. Da Markedsføringsudvalget ikke har eksisteret i snart mange år, har vi – i samarbejde og forståelse med de arrangerende specialklubber – foretaget følgende fornyelse:

Vi har opfordret de kontinentale klubber til at deltage i udstillingen. Nogle af disse klubber har allerede en ”vinterudstilling”, som de utvivlsomt (læs naturligvis) vil bibeholde og dette hverken kan eller vil vi blande os i… Og ej heller konkurrere med  :-)

To kontinentale klubber – Dansk Ruhår Klub og Korthaarklubben – har ikke nogen udstilling på denne tid af året. Begge klubber viste straks positiv interesse for forslaget og indenfor det mulige mht. annonce i december nr. af ”Jagthunden” har Korthaarklubben tilsluttet sig. Efter denne annoncefrist har Dansk Ruhår Klub også tilsluttet sig arrangementet. Det skal lige nævnes, at Dansk Ruhår Klub rent faktisk kun havde meget kort tid til at svare (3 dage). :-)

Yderligere tiltag i fremtidssikringens navn har ført til, at udstillingen er overført til regi af den nye Midtjyske Jagthunde Klub, som netop arbejder for et fællesskab mellem alle de stående jagthunderacer. Denne klubs udstillings udvalg er næsten identisk med det ”tidligere” udvalg… men nu udvidet med to personer … Birte Johansen og Jette Veggerby.

Til orientering

Tidligere genereret overskud vil blive udbetalt til de 5 engelske klubber. Vi vil naturligvis starte et nyt regnskab.

Udstillingen afholdes altid fredag aften, startende med fællesspisning (se annonce). Det har alle

årene være en meget hyggelig udstilling med en dejlig stemning og alle tiders samvær. Det vil arrangørerne gerne takke for.

Vi glæder os at komme ”lidt videre” og byder således alle klubber hjertelig velkommen, med en ekstra hilsen til de Korthårede & Ruhårede Hønsehunde og Deres ejere.

Værd at vide:

Udstillingen er oprettet som en specialklub udstilling på Hundeweb og kan derfor kun ses under en specialklub. Som tidligere år findes den under Dansk Breton Klub.

 

Venlig Hilsen

Udstillingsudvalget MJK
Birte Johansen – Jette Veggerby – Poul Aagaard Sørensen – Hans Henrik Grand – Laust Nørskov & Erik Petersen


RINGTRÆNING TIL UDSTILLING

I regi af Midtjysk Jagthunde Klub - forud for Vinterudstillingen 8.2 samme sted ...

Kultursalen i Alhede Hallerne i Fredriks
Flg. onsdage 23.1 – 30.1 og 6.2 kl. 19.00 – ca. 21.30 ...
Ringtræning med henblik på udstilling – åben for alle jagthunde.
Medlemmer 40.00 kr. pr. aften – samlet pris 100.00 kr.
Ikke medlemmer 50.00 kr. pr aften – samlet pris 150.00 kr.
Betaling på dagen eller Mobile Pay (mærket ”ring”)

Undervisning ved Jessie Borregaard Madsen og Erik Petersen
De fortæller lidt om hundens anatomi og de vigtigste ting som dommerne ser på.
Derudover hjælp praktisk handling i ringen.

Tilmelding til ep1@pc.dk eller 2072 9190


 

Opdateret: 31-01-2019 17:20