Korthaarklubben afholder

International efterårsvinderklasse i

Sønderjylland

Lørdag den 28. september 2019

Korthaarklubben afholder lørdag den 28. september 2019 international efterårsvinderklasse på terræner omkring Hellevad og Rødekro, der er reserveret terræner der gør det muligt at afholde 2 vinderklasser.

Der mulighed for tildeling af CACIT og alt efter antal tilmeldte får et antal af vinderne adgang til Danmarksmesterskabet.

Mødested: Uge Forsamlingshus Aabenraavej 115 Uge 6360 Tinglev

Mødetidspunkt: Kl, 8.00.                                                                                                                                 

Fortæring: Mulighed for køb af morgenmad fra kl. 7.00.

Adgang til prøven: Hunde der har opnået 2x1. pr. i åben eller brugsklasse, herudover skal hunden have bestået slæb og apporteringsprøve, eller tilsvarende adgangsgivende prøve.( jf. DJU regler for adgang til vinderklasse).

Prøveleder: Hans Martin Christensen, Muskatvænget 17, 6360 Tinglev, Telefon 2571 9148.

Tilmelding : Via www.hundeweb.dk Der sendes ikke bekræftelse på tilmeldingen.

Hvis du ikke har adgang til internet, kan du sende tilmeldingsblanketten til prøveleder vinderklasse@korthaarklubben.dk. Prøvegebyr på 600,00 kr. kan indbetales i Jyske Bank Reg.nr.7751 konto nr. 1053819. Husk at angive hundes navn og stambogsnummer, samt ejers navn.

Sidste frist for tilmelding: Den 21. september 2019

Såfremt der ønskes middagsmad på prøvedagen, skal dette bestilles ved Hans Martin Christensen ved tilmelding. Det er ikke muligt at bestille spisning på selve dagen. Kontaktoplysninger på Hans Martin står under, "Fredag aften arrangement"

Dommere: Vil blive oplyst på klubbens hjemmeside.

Fredag aften arrangement: Det er klubbens tanke i lighed med forgangne år at arrangere hyggeaften med lidt bespisning for en pris af 50 kr. Spisningen er kl. 19.30 på mødestedet Uge Forsamlingshus Aabenraavej 115 Uge 6360 Tinglev. Drikkevarer kan købes af klubben til rimelige priser. Tilmelding til fredag aften arrangement til prøveleder Hans Martin Christensen på mail  vinderklasse@korthaarklubben.dk  eller tlf 25719148

Overnatning: Campingpladsen råder over 3 forskellige hyttetyper samt 10 stk. værelser. Det er en god ide at være tidlig ude hvis man vil leje hytte eller værelse, da det er en meget brugt campingplads. Tilmelding direkte til www.uge-lystfiskeri.dk.

Overnatning kan som i de forgangne år ske på Uge campingplads,men på grund af et andet arrangement er det nok en god ide at bestille overnatning allerede nu.

 

Siden opdateret: 01-09-2019 09:23