Korthaarklubben afholder

International efterårsvinderklasse i

Sønderjylland

Lørdag den 30. september 2017
 

UniQ er sponsor.

Korthaarklubben afholder lørdag den 30. september 2017 international efterårsvinderklasse på terræner omkring Hellevad og Rødekro, der er reserveret terræner der gør det muligt med 2 vinderklasser.

Der mulighed for tildeling af CACIT og som minimum opnår 1. vinderne adgang til Danmarksmesterskabet.

Mødested: Uge Lystfiskeri og Camping, Åbenråvej 95, Uge, 6360 Tinglev

Mødetidspunkt: Kl, 8.00.                                                                                                                                 

Fortæring: Mulighed for køb af morgenmad fra kl. 7.00.

Adgang til prøven: Hunde der har opnået 2x1. pr. i åben eller brugsklasse, herudover skal hunden have bestået slæb og apporteringsprøve, eller tilsvarende adgangsgivende prøve.( jf. DJU regler for adgang til vinderklasse).

Prøveleder: Hans Martin Christensen, Muskatvænget 17, 6360 Tinglev, Telefon 2571 9148.

Tilmelding : Via www.hundeweb.dk Der sendes ikke bekræftelse på tilmeldingen.

Hvis du ikke har adgang til internet, kan du sende tilmeldingsblanketten til prøveleder vinderklasse@korthaarklubben.dk. Prøvegebyr på 600,00 kr. kan indbetales i Jyske Bank Reg.nr.7751 konto nr. 1053819. Husk at angive hundes navn og stambogsnummer, samt ejers navn.

Sidste frist for tilmelding: Den 23. september 2017

Såfremt der ønskes middagsmad (lørdag middag) på prøvedagen, skal dette bestilles ved Hans Martin Christensen ved tilmelding. Det er ikke muligt at bestille spisning på selve dagen, men aktivgruppen Syd- og Sønderjylland griller de berømte ringridderpølser i frokostpausen. Kontaktoplysninger på Hans Martin står under, "Fredag aften arrangement"

Dommere: Vil blive oplyst på klubbens hjemmeside.

Fredag aften arrangement: Det er klubbens tanke i lighed med forgangne år at arrangere hyggeaften med lidt bespisning for en pris af 50 kr. Spisningen er kl. 19.30 på mødestedet Uge Lystfiskeri og Camping, Åbenråvej 95, Uge, 6360 Tinglev. Drikkevarer kan købes af klubben til rimelige priser. Tilmelding til fredag aften arrangement til prøveleder Hans Martin Christensen på mail  vinderklasse@korthaarklubben.dk  eller tlf 25719148

Overnatning: Campingpladsen råder over 3 forskellige hyttetyper samt 10 stk. værelser. Det er en god ide at være tidlig ude hvis man vil leje hytte eller værelse, da det er en meget brugt campingplads. Tilmelding direkte til www.uge-lystfiskeri.dk.

 

Siden opdateret: 27-06-2017 18:47