Korthaarklubbens hjemmeside har 10 års jubilæum 

 

Den 14. november 2012 er det 10 år siden en virkelig ildsjæl og helt nyt medlem af klubben tog hånd om dette uvurderlige stykke arbejde. Birte tilbød med sin ekspertise den daværende bestyrelse at lave en hjemmeside til klubben. Heldigvis sagde de tak for tilbuddet og derved fik klubben et i dag uundværlig redskab til at holde medlemmerne opdaterede.

Lige siden har Birte trofast uge for uge opdateret, lavet registre og meget andet. Hjemmesiden er en database af oplysninger og tilmed et arkiv, hvor vi som medlemmer og bestyrelse til enhver tid kan hente oplysninger. Aldrig så snart er et arrangement færdig før resultaterne ligger tilgængelig for os alle.

Vi kan ikke sige Birte tak nok for dette store arbejde. Vi håber derfor du vil modtage vores lille erkendtlighed som en påskønnelse for dit arbejde. Tusind tak for din indsats, vi håber du fortsætter i mange år.

Tak skal der også lyde til alle medlemmer for at melde ind med resultater og billeder, for uden jeres hjælp og oplysninger kan det selvfølgelig ikke lade sig gøre, at have så god en hjemmeside.

Bestyrelsen

 

Siden opdateret: 14-11-2012 00:06