Betal dit kontingent med Betalingsservice. Det er det nemmeste i verden, og så bliver klubbens kasserer så glad. Og så er du sikker på, at det bliver betalt til tiden. Desuden slipper du for at betale gebyr. Du kan tilmelde regningen til automatisk betaling med Betalingsservice i din netbank. Eller du kan bede dit pengeinstitut om at gøre det for dig. Eller du kan selv tilmelde dig her på siden, se nedenfor. Husk at betale regningen som hidtil indtil betalingen fremgår af betalingsoversigten fra Betalingsservice.

Dit medlemsnummer kan enten være 7 cifret eller 2 cifret. A-medlemmer kan se medlemsnummeret bag på Jagthunden, det starter med 16. B-medlemmer kan se medlemsnummeret på opkrævningen eller det kan fås ved henvendelse til klubbens kasserer.

Når du har udfyldt de nødvendige oplysninger og klikket på 'Send', lukker du blot vinduet. Du er nu tilmeldt, og dit kontingent bliver betalt via Betalingsservice.

Tilmeld fremtidig kontingent til Betalingsservice  ved at klikke her: Betalingsservice

Hvis ikke tilmeldingsbilledet kommer frem, er det muligvis fordi du bruger pop-up-blocker. Hold da <ctrl> nede mens du klikker på linket.


PBS A/S står bag Betalingsservice. PBS A/S er ejet af danske pengeinstitutter i fællesskab.

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninge
I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som betyder, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Betalingsservice. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Betalingsservice.

Siden pådateret: 16-02-2008 10:36