Dagsorden bestyrelsesmødet den 02 AUG 2019.

Bredsten Idrætsplads


 

  1. Velkomst
    Underskrivning af referat.

     

  2. Økonomi/medlemmer.

     

  3. Evaluering af Giveprøven.

     

  4. Giveprøven 2020

     

  5. Evaluering af Vissenbjerg.

     

  6. Evaluering af familiedagen

     

  7. Bemærkninger til FMR.

     

  8. Afrapportering fra de samarbejdende organisationer

     

  9. Bredstenudstillingen
    Slagets gang 2019

     

  10. Efterårsvinderklassen
    Dommere:

     

  11. Eventuelt
     


 

Referat fra bestyrelsesmøde d. 2. august 2019


 

  1. Formanden bød velkommen til bestyrelsesmøde i teltet på Bredsten Idrætsplads. Alle bestyrelsesmedlemmer var mødt.


 

  1. Medlemstallet ligger på samme niveau som på nuværende tidspunkt sidste år og økonomien er sund. Saldo pr. 31-7-2019 kr. 557.849,32. Medlemstallet ligger nogenlunde stabilt. Pt. 573.


 

  1. En god prøve med god opbakning fra medlemmerne. Se omtale i sidste udgave af Jagthunden. På klubbens vinderprøver skal det fremover tilstræbes, at hunde der er med over middag og afprøves i mindst to slip for at opnå placering. 

Ligeledes blev brug af brede halsbånd diskuteret.


 

  1. Ændrede regler til pokalen, som uddeles til førstegangs fører i ungdomsklassen. Her vil vi undersøge om reglen med at hunden skal være præmieret kan bortfalde.    


 

  1. Udstillingen blev diskuteret. Overvejende stor tilfredshed med arrangementet. En udstilling der er let at gå til, da vores medlem Jørgen Peter Karlsen, som sidder i udstillingskomiteen, klargører det meste. 


 

  1. Familiedagen var en rigtig god dag med ca. 70 deltagere. Der var mange unge mennesker med børn. Der var sammensat en bredt program, hvor alle havde mulighed for at deltage.


 

  1. Reglen som er beskrevet i FMR med de brede halsbånd blev diskuteret. Skal reglerne eventuelt ændres, så det bliver mere klart, om hunde må bære sådan et halsbånd under afprøvning. John laver et oplæg, som diskuteres til næste bestyrelsesmøde.


 

  1. Formanden orienterede bredt om dette punkt. Der er god økonomi og godt samarbejde i den nye organisation.


 

  1. Formanden byder velkommen og styrer slagets gang. Og uddelerer præmier og pokaler. Niels Erik og John står for det kulinariske, som består af grillmad. Vi hjælper alle med oprydning, når udstillingen er slut. 


 

  1. Formanden orienterer om, at fredagens spisning er flyttet til forsamlingshus. Nærmere om adressen i indbydelsen. Dommer er på plads. Hans Martin Christensen er prøveleder.


 

  1. Her blev der diskuteret mht. løbske tævers deltagelse på klubbens prøve. Det blev oplyst, hvordan nogle andre klubber håndterer dette i praksis. Formanden orienterer om, at som reglerne er i dag, er det en generalforsamlings beslutning, og det er dette, der gælder.



 

Med venlig hilsen


 

Referent 

Jørgen Christensen


Siden opdateret: 15-08-2019 21:12