Valg til Dansk Kennel Klubs bestyrelse

 

15/12-2006. Endnu en anbefaling fra FJD.

 

"Som medlem af DKK har du to stemmer ved valg af bestyrelsesmedlemmer. Vi opfordrer dig til, at du under alle omstændigheder stemmer på Søren Hecht Petersen, og hvis du ønsker at afgive stemme nr. 2, anbefaler vi, at den tilfalder Ulf Fjeldsted Jørgensen. Hermed præsentationen af Ulf Fjeldsted Jørgensen"

Med venlig hilsen
Asger Stein, Formand FJD
Flemming Thune-Stephensen, Næstformand FJD

 

Brug din stemmeret til Dansk Kennel Klubs bestyrelse, da det er meget vigtigt, at vi har mindst to repræsentanter fra de stående jagthunderacer siddende i DKK’s bestyrelse.

FJD er i forvejen repræsenteret ved Finn Møller Jørgensen.

Fra FJD’s samlede bestyrelse skal der hermed lyde en opfordring til alle stemmeberettigede stående jagthundefolk om at afgive deres stemme på Søren Hecht Petersen til det kommende valg.

 

Præsentation af: Søren Hecht Petersen

 

Som medlem af DKK’s bestyrelse vil jeg helt generelt arbejde for at medlemmerne får udbytte af deres medlemskab til gavn for både hund og ejer. Min indsats må dog generelt blive præget af min interesse for alle jagthunderacer og jeg vil arbejde for at fremme jagthundens sag, uanset den er stående, drivende eller den tjener andre jagtrelaterede formål.

 

Jeg lægger vægt på, at man gennem træning til prøver udvikler gode brugshunde uanset race og derigennem samt gennem deltagelse i udstillinger bidrager til, at vi avler på gode og sunde hunde med de gener, vi nu har behov for, alt efter hvad man vil bruge sin hund til.

 

Jeg er opvokset med hunde og har selv to, som både er kæle- og jagthunde på én gang.

Siden mit 16 år har jeg gået på jagt og denne interesse, især jagten og de forskellige prøver med den stående hund, har givet mig utallige gode oplevelser sammen med de mange spændende mennesker, der går ind for arbejdet med hunden.

 

Erfaring med arbejde i en bestyrelse er opnået gennem tillidsposter inden for sejlsport og ishockey, hvor jeg blandt andet har været med i den meget vanskelige overgang fra amatør til professionel status. Ligeledes har jeg erfaring som professionelt bestyrelsesmedlem i erhvervslivet.

 

Men det er interessen for arbejdet med hunden, som har bragt mig ind i arbejdet som kasserer i Dansk Ruhår Klub og som medlem af DKK, foruden medlemskab af hundeudvalget i en lokal jagtforening og hundeinstruktør i DJ regi.

 

Oprindelig er jeg uddannet maskinarbejder, senere ingeniør og civiløkonom og efter mange år i erhvervslivet med ledelses- og rådgivningsopgaver både i den private og offentlige sektor, driver jeg i dag min egen virksomhed med opgaver i indenfor forretningsudvikling for kunder i Skandinavien samt køb og salg af virksomheder.

 

Med venlig hilsen

 

Søren Hecht Petersen

 

Hvis vi fremover skal have to repræsentanter i DKK bestyrelse, skal vi præstere en meget høj stemmeprocent inden for vore rækker ved dette valg. Derfor er det særdeles vigtigt, at alle stemmeberettigede stående jagthundefolk, afgiver deres stemme til DKK’s bestyrelsesvalg, for at sikre, at vi stadig har indflydelse på de beslutninger, der bliver truffet i Dansk Kennel Klubs bestyrelse i årene fremover.

 

 

Asger Stein

Formand for FJD’s bestyrelse.

 

Siden opdateret: 20-12-2006 15:48