Korthaarklubbens udstillinger 2017                                                                                                                                  Der tages forbehold for ændringer af dato såvel som sted

Tilmelding til udstilling foregår på  www.hundeweb.dk


Korthaarklubbens certifikatudstilling i Bredsten lørdag den 5. august 2017

           Se indbydelse ved at klikke her                          


FJD Udstillingen i Vissenbjerg den 11. juni 2017

Søndag den 11. juni afholdes den årlige FJD Udstilling i Vissenbjerg på Fyn, også kaldet jægernes udstilling. Overvejer du at købe en jagthund, er du velkommen til at komme og se mere en 14 forskellige racer og der er rig mulighed for at tale med masser af jægere, der kan fortælle om netop deres hund.
Udstillingen begynder kl. 9:30, men fra kl. 8:30 kan du deltage i den gratis ringtræning, hvis du ønsker hjælp til fremvisningen. Du møder blot op på pladsen kl. 8:30 og spørger efter ringtræning.

Dette er en af de få udstillinger med jagthunde, hvor der også bliver kåret en Best in Show-hund. Dette sker kl. 14:00 i store ring, hvor den bedste fra hver race fremvises. Kommentator til Best in Show er Erik Petersen og dommer er Svend Otto Hansen.

Hovedsponsor er PROF-DOG, der giver fodersække til BIR og BIM i hver race samt en prøvepose til samtlige deltagere. Der er endvidere flotte præmier til de 4 bedste hunde på dagen i Best in Show, der får både fodersække fra PROF-DOG og gave fra FJD.
Der kan tilmeldes i baby-, junior-, åben-, brugs-, champion- og veteranklasse.
Tilmelding til udstillingen foregår på hundeweb: http://www.hundeweb.dk/dkk/public/openIndex?ARTICLE_ID=23 , sidste dag for tilmelding er tirsdag den 23. maj.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte udstillingens kasserer Marrit Stærkær mobil 40586036 eller kennel_staerkaer@pc.dk
Udstillingen foregår ved Vissenbjerg Hallerne, Idrætsvej 3, 5492 Vissenbjerg. Der kan med fordel parkeres på de tilstødende villaveje.

 
Slagtermester Matthiasen har salg af hjemmelavede grill pølser på pladsen, desuden salg af øl og vand.

 
Program:
Kl.   8:30 Ringtræning med Christina Bak
Kl.   9:30 Udstillingen åbnes af Odense Jagthorn Gruppe samt tale
Kl. 14:00 Best in Show konkurrence
Kl. 15:30 Udstillingen er slut
Du kan se dommere og flere praktiske oplysninger på: http://www.fjd.dk/udstillinger/
Der må ikke opstilles telte ved ringene.

 

Dommere

Korthåret Hønsehund: Conni Jacobsen
 

FJD-udstilling  2018-20 afholdes således:

2018: 10. juni
2019: 16. juni
2020: 14. juni

 Se FJD's annoncering af udstillingen her

 

Siden opdateret: 29-05-2017