Korthaarklubbens familiedag
Aktivgruppe Aalborg 2023

Afholdes i Hjallerup Jagtcenter, Kjærsgård Engvej 15, 9320  Hjallerup, lørdag, d. 5. august 2023. Dagen starter med morgenkaffe fra kl. 8.30, parole kl. 9.30. Der kan tilmeldes anerkendt apporteringsprøve, udvidet apporteringsprøve og ræveslæb. Tilmelding på hundeweb senest 23. juli 2023 - klik her  I løbet af dagen vil der være mulighed for at deltage i sjove opgaver. Alle er velkomne.

Der kan købes mad, drikke og aftensmad:
Morgenmad:     25 kr.
Middag:             30 kr.
Eftermiddag: Kaffe og kage  - gratis.
Aften: Grillgris med tilbehør   175 kr. (børn gratis).

Tilmelding til spisning senest d. 23. juli til prøveleder Bjarne Jakobsen på mail:  harlunn_@hotmail.com / tlf. nr. 2028 9469  eller til Villy Andersen, på mail:  villy3957@gmail.com / tlf. 2223 9295.

Ønskes overnatning kan man tage telt eller campingvogn med eller evt. kontakte Bjarne Jakobsen, hvis anden overnatningsmulighed ønskes.  I nærheden findes:
Holtegaard Bed&Brekfast, V. Hassingvej 39, 9330  Dronninglund, tlf. 2027 2196 – 2539 1797
eller Nymarksminde Bed and Breakfast, Vestvej 91, Langholt, 9310  Vodskov, booking via Mymarksminde.dk

Vi ser frem til en dejlig dag i korthårens ånd sammen med jeres familier.

Med venlig hilsen
Aktivgruppen Aalborg


Foto serie af Kirsten Thomsen

Aktivgruppe Aalborg afholdte Korthaarklubbens familiedag den 5.august 2023 i Hjallerup jagtcenter. Der kunne tilmeldes til 3 forskellige prøver SJD apporteringsprøve, SJD udvidet apporteringsprøve og ræveslæb. Nogle af hundene deltog i flere prøver, så der var noget logistik der skulle gå op i en enhed - alt klappede som det skulle, og det blev en rigtig hyggelig dag. Hunde og førere deltog på 36 prøver henover dagen -  6 på SJD apporteringsprøve 19 på SJD udvidet apporteringsprøve og 11 på ræveslæb. Som dommere var inviteret Uffe Jacobsen, Freddy Friborg Madsen, Niels Erik Kromann, Karl Georg Kristensen og Bjarne Jacobsen.

Der var mulighed for at skude med langbue og pil, og for hundene var der tidsapportering på 3 dummier skudt ud med dummy-skyder, hvor der var sponsorpræmier til de 3 hurtigste.

4 pokaler blev uddelt - 1 til bedste hund på SJD apporteringsprøve, 1 til bedste hund på SJD udvidet apporteringsprøve, 1 til bedste hund på ræveslæb, og 1 til yngste hund der bestod på ræveslæb.

Snakken gik lystigt gennem hele dagen, både over morgenmaden, de grillede pølser til frokost, og aftensmaden som var 2 slags kød, fløde kartofler, kogte kartofler, og 3-4 forskellige salater, suppleret med vin, øl og vand.

Og vejret var som bestilt, tørvejr hele dagen, og det midt i denne regnfulde periode.

Resultater ses under de 3 resultat sider:

SJD apporteringsprøve

SJD udvidet apporterings prøve

Ræveslæb

Tak til arrangørerne, dommere, terrængivere, hjælpere, hundefolket for en dejlig dag i det nordjyske.

Birte Johansen

 

Opdateret: 7/8-2023