Hej Hans Martin.
Jeg ønsker at trække mit første forslag til generalforsamling 2016 angående HD tilbage og kommer her med et nyt forslag.


Forslag til generalforsamling 2016.
Punkt 1: Hvis man ønsker at sælge hvalpe på korthårklubbens hjemmeside, hvalpeliste eller på anden vis igennem korthårklubben .
Skal det være et krav at: Begge forældre er HD frie, A eller B og at billederne er godkendt af DKK. = Klubbens regler for optagelse på klubbens hvalpeliste er et klubanliggende og er DKK uvedkommende.

Punkt 2: Hvis man importerer hunde og ønsker at avle på dem, og samtidig ønsker at sælge hvalpe efter disse på korthårklubbens hjemmeside, hvalpeliste eller på anden vis igennem korthårklubben  skal disse være HD frie A eller B  og billederne skal være godkendt af DKK = kan ikke godkendes af DKK. Man kan ikke indføre særregler kun for importer i racens avlsrestriktion eller avlsanbefaling. Klubben kan ansøge DKK om HD-restriktion for racen inden avl.

Punkt 3: Hvis man foretager en parring, af sin tæve med en udenlandsk hanhund, og samtidig, ønsker at sælge hvalpe på korthårklubbens hjemmeside, hvalpeliste eller på anden vis gennem korthårklubben.
Skal det være et krav at: Den/disse er HD frie A eller B og at billederne er godkendt af DKK.  = Klubbens regler for optagelse på klubbens hvalpeliste er et klubanliggende og er DKK uvedkommende..

Punkt 4: idet der ikke er tale om avlsrestriktioner, er hunde født før 1/1 2011 er fritaget. = Ikke forstået

 

Jeg sidder og er ved at gennemgå de indkomne forslag, så de kan komme på hjemmesiden, og dermed også dit, vi har sendt det til høring i DKK, og fået det tilbage at de ikke forstår punkt 4, og vil gerne have en

nærmere redegørelse. Hvis du vil sende den. Mvh. Hans Martin

 

Punkt 4 er tiltænkt som en overgangsfase, dvs. at hvis man har en meget dygtig og flot hund født før denne dato, kan denne bruges uden at være HD fotograferet. Det vil jeg stå inde for, idet der her vil være tale om et meget lille antal. Vh. Martin Ellegaard.

 


Forslaget træder i kraft dags dato for afholdelse af generalforsamlingen i 2016, såfremt at der er et flertal for dette.
Venlig hilsen
Martin Lund Ellegaard.

 

DKK’s kommentarer med Rødt

 

Opdateret: 04-02-2016