Vintermøde 24/2-2005

Aktivgruppen Midt og Vestjylland afholdte vintermøde den 24.02.2005, hvor beretning for  2004 samt aktivitetskalenderen for 2005 blev gennemgået af formand Steen Jensen, derefter var der uddeling af pokal til bedste ung og åben klasse hund.

Pokal til bedste unghund gik til Trille, ejer og fører Uffe Jacobsen med 5 point. (vi fik ikke taget et billede af Uffe)

Pokal til bedste åben klasse hund gik til Halsbondens Rico, ejer og fører Svend Erik Jensen med 55 point (billed medsendt)

Derudover var der en påskønnelse til Gorm Henriksen for hans kæmpe indsats for aktivgruppen, Gorm har siddet samtlige 15 år i aktivgruppen midt og vestjyllands bestyrelse, og han forsætter heldigvis i bestyrelsen. ( billed medsendt)

Derefter fik Erik Petermann fra korthaarklubbens bestyrelse ordet. Erik gennemgik aktiviteterne i bestyrelse, bla. klubbens 100 års jubilæum i 2008, han fortalte kort om regnskabet for 2004. Tak til Erik fordi han deltog på vores vintermøde.

Aftenens gæst var Flemming Østergaard, der fortalte om udsætning, hvilket han gjorde rigtig godt, derefter så vi hans seneste film den stående jagthund.

Vi havde en rigtig god aften og tak til de mange fremmødte.  


 Med venlig hilsen
Steen Aarup Jensen