2010-06-08

Aktivgruppen Storstrømmen i rus af succes!!

 

Da vi i 2008 afholdte vores årlige familie/skue dag, skrev jeg her en lille beretning om dagen, hvor min skuffelse over den ringe deltagelse af korthårsfolk, skimmede en anelse igennem.

Jeg synes derfor det er på sin plads at følge op med en beretning af vores familiedag 2010.

 

Som i har kunnet læse her på siden var vores familiedag Sjælland 2010 på Fuglesang Herregård søndag d. 6. juni 2010, som sædvanlig en god og hyggelig dag.

Vejret var perfekt med masser af sol og let vind, selvom hundene nok havde fortrukket det en anelse køligere.

 

Deltager antallet var nok en anelse mindre end i 2008, det skyldes til dels at der i år kun var kommet en lille håndfuld Mynsterländere hvor imod Weimaranerne fuldstændig var udeblevet, der var knapt så mange Ruhår som der plejer, desuden var der flere besøgende som ikke stillede med hund og bare nød dagen som tilskuer.

Der deltog 40 hunde på skuet som alle fik flotte bedømmelser med bånd og præmier.

På apporteringsprøven var der 28 deltagende hunde med 7 hunde der opnåede 30 point.

Vi afholdt sædvanen tro sideløbende også en anerkendt ræveslæbsprøve, hvor undertegnede var prøveleder og var med til at slæbe de døde kadavere for de 11 fremmødte hunde hvor 5 bestod med 4 point.

 

Set med den korthårede hønsehund i tankerne var dagen som jeg har skrevet i overskriften en ”rus af succes” for engang skyld var der en overvægt at deltagende korthårsfolk på dagen, hvor størsteparten kom fra Studiekredsen som havde sat dagen af til dette arrangement.

De fremmødte korthår fik også på resultatsiden sat et flot punktum som vil blive husket længe.

På Ræveslæbsprøven bestod alle 3 fremmødte korthår med 4 point hvor Stenholtshus’s Holly ført af Teddy Pedersen fik tildelt Aktivgruppens og Korthårsklubbens Ræveslæbspokal.

6 af de 7 hunde som bestod apporteringsprøven med 30 point var Korthår hvor Staal’s Tikka ført af Kim Staal Nielsen vandt den spændende matchning og fik tildelt Aktivgruppens Apporterings Pokal.

 

Jeg vil til sidst sige tak til alle fremmødte hundefolk, for en hyggelig og god dag sammen.

Vi ses alle, forhåbentlig lige så mange og gerne flere til Familiedagen 2011 som Studiekredsen sammen med DRK Sjælland(hvis de tør!!) vil afholde.

 

Aktivgruppen Storstrømmen

René Jørgensen

                                                                                                                                                                             

Siden opdateret: 08-06-2010 22:39