AKTIVGRUPPEN STORSTRØMMEN I SUCCES RUS !!
 
Vi har hvert år, her i Aktivgruppen Storstrømmen afholdt en årlig familiedag/Skue, dagen er forbeholdt Ruhår og Korthår, men er åben for alle kontinentale racer hvor der de sidste par år er stødt en gruppe Weimaraner og Mynsterländer til. Vi har flere gange, uden held,  tilbudt de andre Sjællandske Aktivgrupper at afholde den som en del af familedagen, men som alt andet nyt, især i dette regi, skal tingene lige havde lov at bundfælde sig, det var derfor med stor glæde at Studiegruppen i år valgte at markere vores Skue som officiel Familedag Sjælland, vi har faktisk aftalt at skiftes til at afholde den.
Som I kunne læse her på siden, var vores familiedag på Sjælland (Fuglesang d.1/6-08) en stor succes med 59 tilmeldte hunde til aporteringsprøven, men hvis man kigger på dagen med Den Korthårede Hønsehund i tankerne, er billedet desværre et ganske andet.
Der var ganske rigtig 59 hunde til aporteringsprøven, 31 stk. Ruhår, 5 stk. Weimaraner, 2 stk. Visla, 10 stk. Mynsterländer og 11 stk. Korthår.
Vi havde også arrangeret en ræveslæbsprøve, på opfordring fra nogle Sjællandske korthårsfolk,(det plejer vi at have ! som de sagde), der blev stillet 11 hunde på ræveslæb, 6 stk. Ruhår og 5 Mynsterländere.
Som Ii kan se af overstående var Familiedag Sjælland Jubilæumsår 2008 langt fra nogen kæmpe succes !! det skal dog siges at der ud af de 7 Korthårsfolk som førte de 11 korthår på aporteringsprøven, ikke var nogen fra Aktivgruppen Storstrømmen, de var alle sammen nogen udefra og som jeg er sikker på at alle havde en god og hyggelig dag.
Hvorfor kun 7 korthårsfolk kunne afse en søndag til dette arrangement kan man kun gætte på, måske er korthårsfolk mere fanatiske og vil ikke være sammen med andre racer, de frygter måske at tabe ansigt ?, eller der er måske for langt at køre?, de har måske dårligere biler en andre hundefolks, det kan også være at Korthårsfolk slet og ret er dovne ?, det er måske også derfor der ikke bliver stillet så mange Korthår på fuldbrugsprøven. 
Jeg tror nu mere på det  som Steffen Brandt synger " det samfundets skyld". Vi er jo i alle andre henseender blevet vænnet til at livet er et stort tag selv bord, hvor man frit kan tage ned fra hylderne som man ønsker, man er sig selv nærmest og skal ikke forpligte sig til nogen eller noget.
Det ser man tydeligt på markprøverne hvor det er mere reglen en undtagelsen at man kører hjem før afslutningen og ikke bliver for at hylde de hunde og førere som måske var dygtigere/heldigere end en selv.
Ord som Sportsånd, fællesskab og sammenhørighed er langsomt sivet ud af hundesporten.
Ja livet er et stort tag selv bord og godt for det !, man skal bare huske på at alting (undtagen en regnorm) har EN ende.
Vi glæder os til næste år hvor Studiekredsen sammen med, hvis de vil, Ruhårsfolk fra Sjælland, skal afholde familiedag !
Så er det vores tur til at være kunder i tag selv butikken ! håber de kommer med nogle gode tilbud.
Jeg vil til sidst sige tak til alle 7 fremmødte korthårsfolk for en hyggelig dag sammen.
Og til alle jer andre som af en eller anden grund ikke kunne komme ! Ring eller skriv til os hvis der er nogle specielle varer eller tilbud i ønsker i butikken næste gang.
 
Aktivgruppen Storstrømmen
René Jørgensen
 

 

Siden er sidst opdateret: 14-07-2008 18:32