Familiedagen på Sjælland

 

Holdet til racedysten Allan Michael Frederik og Claus

Hans Jørgensen med Jørgen hurtigste hund i apportering af ræv og kanin

Stemningsbillede

Svend W Larsen uden Bengo

 

Aktivgrupperne på Sjælland holdt familiedag søndag d. 24. juni 2007 på Køge-Herfølge jagtforenings terræn, hvor det i år var Studiekredsen der stod for afvikling af prøven, som går på skift i mellem Aktivgruppen for Storkøbenhavn og Studiekredsen.

 

Vi var heldige med godt vejr hele dagen og med et godt terræn, bl.a. med skov under Vallø til ræveslæb og et godt klubhus på Køge-Herfølge skydebane, hvor der kunne købes mad og div. forfriskninger.

Desværre var der alt for få deltagere på dagen. Der var 19 til anerkendt apporteringsprøve, hvor 12 bestod prøven, deraf 6 med max. point som var flg.:

Michael Gustavsen    med Zig og Anis

Allan Grundahl            med Azi

Frederik Tamer          med Kuno

Claus Bælum              med Freja

John Christensen       med Broengens Flora

 

Allan Grundahl med Azi vandt matchningen.

 

På anerkendt ræveslæb deltog der kun 5 hunde, hvoraf de 3 bestod, dog med 1 minuspoint p.g.a. omstart. De 3 som bestod var flg.:

Arne Nielsen                med Kato

John Christensen        med Broengens Mira og Broengens Flora.

 

Til udstillingsskuet var Knud V. Jensen dommer, der jo er autoriseret til hele gr.7. Der deltog 8 hunde i skuet hvor bedste hund var Broengens Gry med Gunnar Kjær Madsen.

 

Der var ligeledes afprøvning i apportering af ræv og kanin på tid, hvor 10 hunde deltog og som alle gjorde det godt, på tid vandt Galgevangens ”Jørgen” med Hans Jørgensen, nr. 2 blev ”Bengo” med Svend W. Larsen, nr. 3 blev ”Holly” med Poul Knudsen.

 

En god dag med godt humør og god stemning, bare med alt for få deltagere.

 

På vegne af Studiekredsen

John Christensen

 

 Siden opdateret: 02-07-2007 21:59