Agerhøns på Djursland.
 
En dag hvor at vejret var perfekt til hønsejagt mødte 8 mand med hunde og gevær op.
Det var følgende:
Erik M. Nielsen med Kl.M Banni, Ole Rytter med Bakkehældets Bine, Birte Johansen med Bakkehældets Fenja, Peer Øksnebjerg med Vesterviggårds Roy, Henning Øksnebjerg med Perle, Holger Fabian-Jessing med Freja, Erik N.Nielsen med Henriksens Lee og Flemming Gosvig med Halsbondens Miss Molly.
 
Alle mand mødte op og startede dagen med en kop kaffe og rundstykker. Et par af de fremmødte skulle lige af med et par historier inden man fik gjort sig helt klar. Der var højt humør og lidt spænding på; da det vi skulle gå på var roemark; hvilket ikke alle havde haft deres hunde ude i før, men tro mig her blev alle prøvet af og fik chancer for fugl.
I det store hele var det nogle meget velgående hunde der gik med en flot stil og stor jagtlyst. Der blev meldt mange stande. Vi skal huske på at når fuglene var kommet på vingerne var der meget plads rundt om dem og dette medførte at der var nogle enkelte forbier. Vi så at Fenja på et tidspunkt får stand ude ved kanten af roemarken og da hun får rejseordre går hun frem med 180 og sætter sig da fuglen kommer på vingerne. Det var ikke en agerhøne men en vagtel.
 
Det var en flok veltilfredse jægere og hunde der kunne holde middagspause, men først blæste  Holger Fabian frokost signal inden vi kunne sætte tænderne i den medbragte mad. Man havde kun brug for 15 min. pause før vi drog ud i roerne igen.
 
Da dagen var omme og vi skulle have vildtparade,  blæste Holger agerhønen og jagt forbi.
På paraden havde vi 31 høns og alle mand og kvinde var enig om at det havde været en dejlig dag og aftalte at vi igen til næste år vil arrangere en sådan dag. Dog håber vi at lidt flere vil deltage - måske !!!
 
Med venlig hilsen
 
Flemming Gosvig
 
Tilskuere kigger på hvad der sker i roerne Bine sekunderer Freja Fenja til venstre og Bine til højre sekunderer Lee Fra venstre Holger der blæser, Birte, Henning, Erik, Peer, Ole og Erik - fotograf Flemming